فرصت ویژه برای علاقه‌مندان به حوزه مطالعات اسلام

جذب دانشجو از طریق آزمون سراسری برای دوره کارشناسی ارشد  روزانه

رشته «مطالعات اسلامی به زبان خارجی» در دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه فردوسی مشهد از طریق آزمون سراسری در مقطع کارشناسی‌ارشد رشته «مطالعات اسلامی به زبان خارجی» شامل دو گرایش مطالعات اسلامی به زبان انگلیسی (کدرشته 12461) و مطالعات اسلامی به زبان عربی(کدرشته 12462)  دانشجو می‌‍‌پذیرد. این فرصت ویژه می‌تواند مورد‌توجه علاقه‌مندان به حوزه‌ی اسلام‌شناسی و همچنین افراد مسلط به زبان انگلیسی و  یا زبان عربی قرار‌گیرد. این رشته زیرمجموعه گروه فلسفه و حکمت اسلامی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد به صورت حضوری ارائه می‌شود. علاقمندان فرصت دارند در بازه اعلام شده توسط سازمان سنجش از شنبه ۱۲ خرداد الی چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳  اقدام به انتخاب این رشته نمایند. قابل ذکر است ارائه کلیه دروس، پیشنهاده و نگارش پایان نامه به زبان خارجی (انگلیسی یا  عربی) خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد به آدرس  theology.um.ac.ir مراجعه فرمایید.

جهت مشاهده چارت کامل آموزشی این رشته از لینک زیر دانلود و مشاهده فرمائید.

دانلود فایل pdf