2 12 2

سومین جلسه از مجموعه نشست‌های نکبت با موضوع "بناهایی که ناپدید شد" شنبه ۲۰ آبان در دانشکده الهیات برگزار گردید.

در بخش اول این نشست فیلم مستندی از زمینه‌های شکل‌گیری تشیع در فلسطین و اوضاع تعداد اندک شیعیان در سرزمین‌های اشغالی پخش شد.

سپس ایمان اربابی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد به بیان سیر تاریخی و تأثیر حکومت‌های اسلامی سرزمین فلسطین در سده‌های نخستین اسلام و تشریح برخی آثار اسلامی و شیعی در فلسطین پرداخت.

در انتها دکتر مهدی مجتهدی استادیار گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد، با اظهار تأسف از تخریب بسیاری از آثار، مساجد، بناها و یادمان‌های اسلامی و شیعی در فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، نمونه‌هایی را همچون هفت روستای شیعی در مناطق شمالی فلسطین و مقام رأس‌الحسین (علیه‌السلام) نام برد.