از آقای محمود اعتضادی به مناسبت بازنشسته شدن ایشان تقدیر شد.

طی مراسمی با حضور مدیریت و جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده الهیات، از خدمات 30 ساله آقای محمود اعتضادی تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم که در سالن اجلاس شهید عبدالکریمی برگزار شد، دکتر عباس جوارشکیان رئیس دانشکده الهیات، طی سخنانی از زحمات صادقانه آقای اعتضادی تقدیر کرد.

در ادامه آقای محمود اعتضادی نیز ضمن آرزوی موفقیت برای حضار، از تمامی همکاران طلب حلالیت نمود.

در پایان مراسم به رسم یادبود، لوح سپاس و هدایایی به وی اهدا گردید. در قسمتی از متن لوح سپاس که به امضای رئیس دانشکده رسیده، آمده است:

چه غرور آفرینند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری بیش از سی سال از بهترین سال‌های عمر خود را در سنگر خدمت خالصانه چنان گذراندند که گویی بخشی از تاریخ و هویت آن سازمان شدند.

جناب آقای محمود اعتضادی جمع
اکنون که پس از سال‌ها خدمت، به افتخار بازنشستگی نائل آمده‌اید و چندین بهار از عمر گرانمایه خویش را صرف خدمت در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد نموده‌اید، از زحمات بی‌دریغ و ارزشمند جنابعالی تشکر و قدردانی می‌نمایم.

تصاویر بیشتر در گالری تصاویر

etezadi2