فراخوان همكاري‌هاي پژوهشي مشترك  ايران و سوئيس

منطبق با اهداف توسعه پايدار سازمان ملل (بويژه SDG  حوزه 7 و 13 مرتبط با حوزه الهيات)

• در قالب اين فراخوان پژوهشگران سوئيسي و ايراني كه قصد تعريف پروژه‌هاي پژوهشي مشترك را دارند، مي‌توانند براي اخذ گرنت پژوهشي تا سقف 35هزار فرانك سوئيس به دانشگاه ZHAW درخواست ارسال كنند.
  • اهداف اصلي اين گرنت‌هاي پژوهشي از قرار زير است:
  • تشويق تعريف همكاري‌هاي جديد
  • رشد و توسعه‌ي يك همكاري مشترك قبلي
  • حمايت از محققان جوان

چه كساني واجد شرايط براي درخواست گرنت هستند؟

• طرف ايراني، بايد استاد يا محقق (دانشجوي دكترا) شاغل در يكي از دانشگاه‌ها/پژوهشگاه‌هاي معتبر دولتي باشد كه تا پايان مدت اجراي پروژه ارتباط (كاري يا تحصيلي) خود را با دانشگاه/پژوهشگاه حفظ كند. در خصوص محققان (دانشجويان دوره دكترا) نبايد بيشتر از شش سال از اخذ مدرك كارشناسي ارشد آنها گذشته باشد.

تاريخ‌هاي مهم:

• زمان ثبت فراخوان: 10 آبان 1401 (اول نوامبر 2022)
  • مهلت ارسال درخواست‌ها: 25 دي 1401 (15 ژانويه 2023)
  • بررسي درخواست‌ها و تصميم‌گيري در مورد پروژه‌هاي منتخب: 11 فروردين 1402 (پايان مارس 2023)
  • اطلاع‌رساني به متقاضيان: ۱۰ ارديبهشت 1402 (پايان آوريل 2023)
  • تاريخ شروع پروژه‌ها:  سال 2023
  • مدت زمان اجراي پروژه: تا يك سال

وبيناري در خصوص نحوه ارائه پروپوزال در تاريخ  16 نوامبر ساعت 13 به وقت سوئيس ( برابر با چهارشنبه 25 آبان ساعت 15:30 به وقت ايران)  برگزار خواهد شد.

اطلاعات مورد نيار براي ثبت نام را از اينجا دريافت كنيد.

لينك جلسه آفلاين وبينار

Online Session November 16, 2022