شيوه اتصال كاربران به شبكه بيسيم

براي اتصال به شبکه وايرلس دانشگاه (WiFi-FUM) ابتدا وای فای دستگاه خود را روشن کنید.

پس از شناسایی WiFi-FUM با رمز ferdowsi به آن متصل شوید.

راهنمای اتصال به اینترنت

براي ورود به اينترنت بر روي نشاني access.um.ac.ir كليك كنيد

در پنجره باز شده جهت احراز هویت، مطابق عکس زیر،از نام کاربری و کلمه عبور سرویسFUMRMS خوداستفاده نمایید.

ict
در صورتی که تاکنون از این سرویس استفاده نکرده اید می توانید از مسیر زیر در پورتال پویا نسبت به تغییر کلمه عبور خود اقدام فرمائید.
پورتال پویا/برنامه ریزی و توسعه منابع/فناوری اطلاعات/تغییر کلمه عبورسرویسFUMRMS
توجه داشته باشید

اگرکامپیوتر اداری شما عضو اکتیودایرکتوری است، بعد از تغییر کلمه عبوراین سرویس درمرحله قبل، باید با کلمه عبور جدید به کامپیوتر لاگین نمایید.
 change

همچون گذشته برای جلوگیری از سواستفاده از اعتبار اینترنت شما و جلوگیری از بروز مسائل حقوقی حتما بعد از اتمام کار مطابق مراحل زیر از سیستم خارج شوید.
نشاني ict.um.ac.ir را در مرورگر تایپ کنید.(به سایت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه هدایت می‌شوید)
روی لینک ورود به اینترنت کلیک نمایید و مطابق عکس زیر در پنجره باز شده روی گزینهLogout کلیک نمایید.

log