انتخاب واحد نيمسال تابستاني سال تحصيلي 1402-1401 (تابستان سال 1402)
با سلام و عرض ادب،

احتراما به استحضار مي‌رساند بر اساس مصوبات شوراي آموزشي دانشگاه، دانشجويان مقطع كارشناسي با داشتن شرايط ذيل مجاز به انتخاب واحد در نيمسال سوم سال تحصيلي 1402_1401 (تابستان سال 1402) مي‌باشند:

1- تمامي دانشجويان مقطع كارشناسي مطابق آيين‌نامه آموزشي، مجاز به انتخاب 6 واحد درسي در نيمسال تابستان مي‌باشند.

2- دانشجوياني كه با اخذ 8 واحد درسي دانش‌آموخته مي‌شوند، مطابق مقررات مي‌توانند دروس باقي‌مانده را در نيمسال تابستان، با رعايت شرايط، به صورت معرفي به استاد اخذ نمايند و يا در دانشگاه‌هاي گروه “الف” و “ب” موجود در شيوه‌نامه پيوست، به صورت مهمان بگذرانند.

3- در نيمسال تابستاني، مانند ساير نيمسال‌هاي تحصيلي، صرفا امكان اخذ يك درس عمومي از دروس گروه معارف اسلامي ميسر است. در اين راستا دانشجويان در صورت دانش‌آموختگي، مي‌توانند تا سقف 2 درس از دروس عمومي گروه معارف اسلامي اخذ نمايند.
مجيد سالاري
مدير خدمات آموزشي

تبيين قوانين مربوط به معادل سازي و تطبيق واحد هاي گذرانده شده دانشجويان مقاطع كارشناسي دانشگاه فردوسي مشهد