برگزاري سخنراني علمي بين المللي با عنوان اي فرزند (ايها الولد) متن مجعول و منسوب به امام غزالي: دلايل متن­ شناسي و سبك­ شناسي

سخنراني علمي بين المللي با عنوان " اي فرزند (ايها الولد) متن مجعول و منسوب به امام غزالي: دلايل متن­ شناسي و سبك­ شناسي"چهارشنبه 29 آذر 1401 ساعت 18 به وقت ايران با سخنراني آقاي دكتر الكسي خيسماتولين پژوهشگر پيشرو انستيتو نسخ خطي شرقي سنت پترزبورگ وابسته به فرهنگستان علوم فدراسيون روسيه و به همت آقاي دكتر علي آرامجو مدرس دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان دبيرعلمي جلسه و توسط دفتر امور بين الملل دانشكده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.

اين سخنراني علمي در فضاي ويروم به صورت مجازي و به زبان فارسي توسط پژوهشگر برتر روس به مدت 70 دقيقه ارائه ­شد. دكتر خيسماتولين ابتدا به سابقه پژوهش ­هاي انجام­ شده در مورد متون جعلي در قرون وسطي و متون اصيل و جعلي ادبيات اندرزي  زبان فارسي در دوره سلجويان پرداخت. سپس توضيحاتي در خصوص انواع و اهداف سرقت ادبي با ذكر نمونه ­هايي از جعليات ادبي متون تايخي و همچنين دلايل مفصل متن­ شناسي و سبك ­شناسي متن منسوب به امام غزالي ارائه داد. جلسه با پرسش مهمانان و پاسخ سخنران خاتمه يافت. اين سخنراني از سري دوم رويدادهاي علمي بين­ المللي دفتر امور بين­ الملل دانشكده الهيات و به مناسبت هفته پژوهش برگزار­شد. لينك دريافت فايل ارائه سخنران و جلسه ضبط ­شده به ايميل كليه شركت ­كنندگان محترم ارسال شد.

دفتر امور بين الملل دانشكده الهيات

Dr. Khismatulin Final