بسيج دانشجويي و ستاد غدير در دانشكده الهيات به مناسبت فرارسيدن عيد بزرگ غدير مسابقه كتابخواني "غدير" را برگزار ميكند.

اين مسابقه در قالب 30 سوال تستي از بخش اول كتاب ارزشمند المراجعات علامه شيخ شرف الدين برگزار خواهد شد.

آخرين مهلت پاسخگويي به سوالات اين مسابقه كه همراه با جوايز ارزنده هشت جايزه يك ميليون ريالي و پنج جايزه پانصد هزار ريالي مي باشد، 17 مهرماه  خواهد بود.

دانشجويان علاقه مند به شركت در اين مسابقه مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به وبلاگ همایش غدیر 93 بسیج دانشکده الهیات و نيز جهت تهيه كتاب با 70درصد تخفيف به دفتر بسيج دانشكده الهيات و يا اداره امور شهدا و ايثارگران (جنب اداره امور دانشجويي) مراجعه فرمايند.

لازم به ذكر است نفرات برتر در همايش بزرگ " غدير و علامه شرف الدين " كه در تاريخ 22 مهر ماه ساعت 9 در سالن اجتماعات دانشكده الهيات و با حضور دكتر عصام العماد برگزار خواهد شد، معرفي و جوايز فوق به آنان اهدا خواهد گرديد.