افتخارآفريني دانشجوي دانشكده الهيات در نوزدهمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور

به گزارش خبرنگار دانشگاه فردوسي مشهد در دانشكده الهيات، آقاي محمدعلي غيور دانشجوي مقطع كارشناسي علوم قرآن و حديث دانشكده الهيات دانشگاه فردوسي رتبه دوم كشوري در نوزدهمين المپياد دانشجويي كشور را كسب نمود.

در اين المپياد كه روزهاي 16 و 17 مرداد ماه در دانشگاه تربيت مدرس تهران برگزار شد، تعداد 817 داوطلب در رشته هاي زبان و ادبيات فارسي، الهيات و معارف اسلامي، علوم اقتصادي، علوم تربيتي، حقوق، شيمي، فيزيك، زيست شناسي، رياضي، آمار، مهندسي برق، مهندسي شيمي، مهندسي عمران، مهندسي كامپيوتر، مهندسي مكانيك، مهندسي كشاوري( زراعت و اصلاح نباتات)، طراحي صنعتي به رقابت پرداختند، آقای غیور در رشته الهیات و معارف اسلامی( علوم قرآن و حدیث) حائز رتبه دوم شد.

دانشكده الهيات كسب اين موفقيت بزرگ را به آقاي محمدعلي غيور تبريك گفته و آرزوي توفيق هر چه بيشتر ايشان را از خداوند تبارك و تعالي مي نمايد.