با توجه به شروع انتخاب واحد تحت وب براي نيمسال اول سال تحصيلي 93-94 از تاريخ اول  لغایت 19 شهریور ماه 1393 ، لازم است موارد زير مورد توجه قرار گيرد.

ميزان و نحوه پرداخت شهريه دوره هاي نوبت دوم طبق جدول که در فایل پیوست درج شده است اعلام مي گردد.خواهشمنداست دانشجويان عزيز به گونه اي برنامه ريزي نمايند تا از نظر انتخاب واحد با مشكل مواجه نشوند.

در صورت امكان دانشجويان عزيز باید شهریه مربوط را به صورت پرداخت الكترونيكي و از طريق وب سايت http://pooya.um.ac.ir  در سيستم دانشجويي خود انجام دهند.

تذكر مهم: دانشجويان با مراجعه به كارنامه مالي خود از طريق سايت،  ميزان بدهكاري و بستانكاري را ملاحظه و سپس اقدام به واريز شهريه نمايند و از مراجعه حضوري به حسابداري دوره نوبت دوم خودداري فرمايند.

بدیهی است مبلغ واریزی باید شامل میزان بدهی ترمهای قبل و علی الحساب نیمسال جدید (نيمسال اول سال تحصیلی 93-94)  باشد، در غیر این صورت، پرتال انتخاب واحد مسدود خواهد بود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر روی فایل زیر کلیک کنید