اطلاعیه برگزاری مجدد آزمون مرحله دوم دکتری سال96 رشته ادیان و عرفان تطبیقی دانشگاه فردوسی مشهد

به اطلاع داوطلبان محترم آزمون دکتری 96 رشته ادیان و عرفان تطبیقی دانشگاه فردوسی مشهد، که موفق به شرکت در آزمون قبلی 9 خرداد 96 نشده‌اند، می‌رساند برای این دسته از متقاضیان نوبت آزمون دیگری در روز چهارشنبه مورخ 17 خرداد 96 در نظر گرفته‎شده است. با در نظر گرفتن موارد زیر، داوطلبان محترم لطفا جهت شرکت در آزمون اقدام نمایند:

• متقاضیان باید در سامانه زیر ثبت نام نموده و مدارک لازم را بارگذاری نمایند:

• لازم به یادآوری است که فرصت ثبت نام فقط تا تاریخ  13خرداد 96 امکان پذیر است.
  • منابع آزمون در سایت دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد(منوی بخشها- آموزشی- ادیان و عرفان تطبیقی) بارگذاری شده است.
  • آزمون راس ساعت 8 صبح چهارشنبه  17 خرداد 96 در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
  • شماره تماس مدیر گروه ادیان و عرفان   09105521586
  • شماره تماس کارشناس گروه ادیان و عرفان  05138803868