موفقیت آقای دکتر حسین صابری در دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی

دکتر حسین صابری استاد دانشکده الهیات و معارف اسلامی در دهمین جشنواره بین المللی فارابی که در بهمن سال جاری برگزار شد، موفق به کسب عنوان "مترجم برتر" گردید.

97-11-6

دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی یکشنبه 7 بهمن‌ماه با 1397 با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر غلامی؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، رئیس دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی همچنین جمعی از استادان و پژوهشگران صاحب‌نام حوزه علوم‌انسانی و اسلامی در سالن اجلاس سران برگزار شد.

دانشکده الهیات و معارف اسلامی این موفقیت را به ایشان و جامعه علمی دانشگاه فردوسی مشهد تبریک می گوید.