سخنرانی دکتر غلامرضا رئیسیان، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد در مراسم نکوداشت استاد واعظ زاده، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی- 29 دیماه - تهران

دكتر رئيسيان

دکتر رئیسیان در مورد مرحوم واعظ زاده گفت: ایشان دانشگاه تقریب مذاهب را تاسیس کردند و همواره دغدغه وجود تفرقه بین مذاهب را داشتند و تمام فعالیت های ایشان از جمله تاسیس این دانشگاه در راستای این مساله بوده است.

دكترطباطبائي

دکتر سیدکاظم طباطبایی پور استاد دانشگاه فردوسی در مراسم نکوداشت استاد واعظ زاده بیان کرد:
برخلاف آنچه که بین مجامع علمی بیان شده که اولین بار دانشگاه تهران رشته علوم قرآن و حدیث را تاسیس کرده است .قبل از آن در دانشگاه مشهد و زیر نظر آیت الله واعظ زاده این رشته با نام کهاد وجود داشته است.