تقدیر از دانشجویان پژوهشگر برتر مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در هفته پژوهش

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

بناست در هفته پژوهش از دانشجویان پژوهشگر برتر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر به عمل آید. دانشجویان متقاضی لطفا حداکثر تا تاریخ ۱۶ آذر مدارک و مستندات خود را به کارشناس پژوهشی دانشکده (آقای فروغی) تحویل دهند. توجه شود اگر مقاله چاپ شده است اصل مقاله تحویل شود و اگر گواهی پذیرش است آخرین نسخه مقاله که داوری و پذیرفته شده به همراه گواهی پذیرش تحویل گردد.

توجه شود که به خاطر اینکه مقالات در سامانه هماننجو  برای سرقت علمی احتمالی بررسی خواهند شد، ارسال متن مقاله هم لازم است.

مستندات خود را به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ایمیل کنید. در متن ایمیل فقط نام و نام خانوادگی به همراه مقطع و رشته تحصیلی ذکر شود.