دکتر عليرضا عابدي سرآسيا دانشیار گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه در حکمی که از سوی دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد صادر شد، با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال در سمت خود ابقا شد.

عکس آقای دکتر عابدی

در حکم رئیس دانشگاه فردوسی مشهد آمده است: ضمن تشكر از تلاش‌هاي جناب‌عالي در سمت معاون معاون آموزشي و فرهنگي دانشكده الهيات و معارف اسلامي؛ بنا به پيشنهاد رئيس محترم دانشكده و نظر به تجارب ارزنده جناب عالي، به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي از تاريخ اين ابلاغ به مدت دو سال در اين سمت ابقا مي‌شويد. اميد است در راستاي تحقق سند دانشگاه اسلامي، با اتكال به خداوند متعال و در پرتو الطاف حضرت رضا (ع) و با استفاده از دانش و تجربه اعضاي هيأت‌علمي، كارشناسان و كاركنان محترم، از حداكثر توان اين دانشكده در راستاي تحقق ماموريت‎هاي آن استفاده نماييد. از درگاه خداوند متعال، توفيق شما و كليه همكاران محترم را در انجام امور محوله خواستارم.

مسعود ميرزائي شهرابي
                                                                                                               رئيس دانشگاه فردوسي مشهد